Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Advocatenkantoor amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

Advocaat arbeidsrecht in Amstelveen, Alkmaar of Haarlem?

Uw jurist in arbeidsrecht is kantoor Fellinger Corporate Law in Amsterdam

Vanuit Amsterdam werken wij voor vele ondernemers en ondernemingen in Amstelveen, Alkmaar en Haarlem als advocaat/jurist in arbeidsrecht. Onze advocatendiensten bestaan uit het voeren van procedures, het adviseren en contracten maken. Onze klanten weten dat ze bij ons terecht kunnen voor een persoonlijke, snelle aanpak gecombineerd met een hoge kwaliteit en een redelijke prijs. U kunt bij ons terecht voor het snel en deskundig oplossen van uw arbeidsprobleem. Wij maken graag kennis met u en uw eigen bedrijf. Daarbij bezoeken wij uw bedrijf omwille van de betrokkenheid met onze cliënt en meer kennis op te doen van uw onderneming. Daarbij adviseren wij u om bij de intake zorgvuldige afwegingen te maken, zodat u als onze cliënt op het gewenste moment optimaal bediend kan worden. Bezoek onze website voor meer informatie.

Uw advocaat of jurist in Alkmaar, Haarlem of Amstelveen voor arbeidsrecht en meer

Uw onderneming In Haarlem, Amstelveen of Alkmaar kan bij een arbeidsconflict een advocaat/jurist arbeidsrecht gebruiken die u bijstaat met juridische knowhow en strategisch advies. Fellinger Corporate Law uit Amsterdam stelt kwaliteit en beschikbaarheid voorop. Tot onze kerncompetities behoren eveneens:

* bedrijfsovernames

* risk management

* incassoprocedures

* aanbestedingstrajecten

* contracten maken en aankoopbegeleiding

Suggesties voor verbetering? Wij horen het graag!

In onze quest for excellence vragen wij altijd om suggesties voor verbetering van onze cliënten. Onze advocaten blijven graag op de hoogte hoe zij hun service kunnen verbeteren. Laat een email achter en wij houden u op de hoogte van de ondernomen actie.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line