Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Advocaat arbeidsrecht amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

Advocaat arbeidsrecht in Amsterdam

Zoekt u een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam?

De advocaten van Fellinger Corporate Law zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en kunnen u adviseren bij de beëindiging van arbeidsrelaties of andere arbeidsrecht gerelateerde zaken. Bij Fellinger Corporate Law kunt u terecht voor juridisch advies over ICT gerelateerde zaken. Ons advocatenkantoor is centraal gelegen en is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wilt u advies over de beëindiging van een arbeidsrelatie, ziekte, arbeidsongeschiktheid, arbeidsvoorwaarden of een reorganisatie? Mail dan naar jfellinger@fclaw.nl en u wordt geholpen door ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht.

Wij willen voor u de beste oplossing!

De advocaten van Fellinger Corporate Law hebben wekelijks een intern overleg waarin juridische zaken worden besproken. Dit zorgt ervoor dat u maximaal profiteert van alle aanwezige kennis binnen het advocatenbureau. Met méér dan 20 jaar ervaring in de advocatuur kunnen wij onze advocaten echte specialisten noemen die over veel kennis beschikken.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • een persoonlijke en snelle aanpak;
  • een scherpe prijs voor een goede kwaliteit;
  • méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening
  • kennismaking in eigen bedrijf;
  • vakmensen die nauwkeurig en structureel te werk gaan;
  • een professioneel advocatenkantoor in Amsterdam.

We komen graag bij u langs!

Wij vinden het belangrijk om kennis met u te delen in uw eigen onderneming. Op deze manier denken wij u goed te kunnen helpen doordat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van uw bedrijf. Dus bent u op zoek naar een ervaren advocaat in arbeidsrecht in Amsterdam? Wij komen graag bij u lang om u te helpen bij uw juridische zaken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Wilt u meer weten over de advocaten die werkzaam zijn bij Fellinger Corporate Law? Ga dan naar advocaten Fellinger Corporate Law om de specialisten beter te leren kennen.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line