Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Advocaat contractrecht amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

Advocaat contractrecht in Amsterdam

Hulp nodig bij het opstellen en controleren van een contract?

Dan bent u bij Fellinger Corporate Law aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor het opstellen en controleren van contracten. Voordat u een overeenkomst afsluit is het verstandig om de hulp in te schakelen van een contractrecht advocaat. Hiermee kunt u een hoop ellende voorkomen! Wij kunnen het contract voor u opstellen om fouten uit te sluiten en financiële gevolgen te voorkomen. Een door ons opgesteld contract is waterdicht en biedt u de bescherming die u nodig heeft. U kunt onze hulp ook inschakelen als u het contract al heeft getekend en er een geschil is ontstaan.

Naast het opstellen van contracten geven wij advies en aanbevelingen over de tekstuele inhoud van een overeenkomst. Wilt u geen risico lopen? Dan kunt u terecht bij onze advocaat in Amsterdam die gespecialiseerd is in contractrecht. Stuur een mail naar jfellinger@fclaw.nl en wij helpen u verder.

Advocatenkantoor met veel ervaring in contractrecht

Met méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening kunnen wij onze advocaten echte vakmensen noemen die over veel kennis van het contractrecht beschikken.

De contractrecht advocaten van Fellinger Corporate Law in Amsterdam hebben veel ervaring in de volgende contractzaken:

  • Letters of Intent;
  • algemene voorwaarden;
  • aandeelhoudersovereenkomsten;
  • Sale and Purchase Agreements bij aandelenoverdracht;
  • scheepsbouw en jachtbouw;
  • ICT en ERP software.

Wij helpen u graag!

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat gespecialiseerd in contractrecht in Amsterdam? Of het nu gaat om het opstellen van een arbeidscontract of het sluiten van een overeenkomst. Wij geven u graag persoonlijk advies en hulp bij uw juridische zaken. Neem contact met ons op en wij nemen uw zorgen uit handen! Wilt u meer weten over de advocaten die werkzaam zijn bij Fellinger Corporate Law? Ga dan naar advocaten Fellinger Corporate Law om een goed beeld te krijgen van onze specialisten.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line