Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Advocaat ondernemingsrecht alkmaar, advocaat ondernemingsrecht haarlem
Bel nu » 020 - 52 07 575

Advocaat ondernemingsrecht bij Fellinger Corporate Law

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar?

Dan bent u bij Fellinger Corporate Law aan het juiste adres! Wilt u advies bij het kopen of verkopen van uw bedrijf? Is er sprake van een faissement? Of wilt u hulp bij een andere ondernemingsrecht gerelateerde zaak? Wij geven u graad advies om financiele risico’s te vermijden. Onze advocaten ondernemingsrecht staan voor u klaar in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies over ICT recht, arbeidsrecht, contractrecht en incasso recht. Heeft u op korte termijn hulp en advies nodig? Stuur een mail naar jfellinger@fclaw.nl en wij helpen u direct!

Ervaren advocaten met veel expertise

Fellinger Corporate Law heeft advocaten in dienst die een persoonlijke en snelle aanpak hanteren.

Met méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening kunnen wij u garanderen van een goede service. De advocaten van Fellinger Corporate Law hebben wekelijks een intern overleg waarin juridische zaken worden besproken. U profiteert dus optimaal van alle aanwezige kennis binnen Fellinger Corporate Law.

Bij Fellinger Corporate Law kunt u terecht voor:

  • ondernemingsrecht advocaten in Alkmaar, Haarlem en Amsterdam;
  • een persoonlijke en snelle aanpak
  • kennismaking in eigen bedrijf;
  • méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening;
  • vakmensen die nauwkeurig en structureel te werk gaan.

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp van onze expers inschakelen? De advocaten onderneminsrecht komen graag bij u langs in Amsterdam, Alkmaar of Haarlem om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Wilt u meer weten over de advocaten die werkzaam zijn bij Fellinger Corporate Law? Ga dan naar advocaten Fellinger Corporate Law om de specialisten beter te leren kennen.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line