Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Advocatenkantoor amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

Fellinger Corporate Law is uw arbeidsrecht jurist in Amsterdam centrum voor rechtshulp en ondernemingsrecht

Uw advocaat in Amstelveen biedt brede juridische dienstverlening

Vanuit Amsterdam centrum werken wij als arbeidsrecht jurist met rechtshulp voor ondernemers. Onze juridische dienstverlening beperkt zich niet tot Amsterdam en het vakgebied arbeidsrecht. Ook als u bijvoorbeeld een advocaat ondernemingsrecht in Amstelveen zoekt bent u bij Fellinger Corporate Law aan het juist adres. Wij voeren procedures, adviseren en maken contracten. Onze klanten die rechtshulp zoeken in Amsterdam weten dat ze bij ons terecht kunnen voor een persoonlijke, snelle aanpak. De geleverde kwaliteit is hoog en onze prijs is redelijk. Door onze quest voor excellence blijven wij scherp. Suggesties voor verbetering van de geleverde service is altijd welkom. Bezoek onze website voor meer informatie.

Rechtshulp in arbeidsrecht of ondernemingsrecht? Uw advocaat/jurist in Amsterdam (centrum) en Amstelveen biedt juridische know how

Voor uw onderneming In (centrum) Amsterdam of Amstelveen biedt onze jurist/advocaat rechtshulp in:

* ondernemingsrecht

* arbeidsrecht

* economische conflicten

* incassoprocedures

* aanbestedingstrajecten

Deskundige rechtshulp nodig? Waarbij wij uw juridische problemen oplossen? Bel of mail!

Profiteer van onze kennis en deskundigheid in het oplossen van juridische problemen in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Onze advocaten maken graag kennis met uw bedrijf in Amsterdam of Amstelveen. Wij zijn realistisch in de te behalen doelstellingen en stellen kwaliteit en bereikbaarheid voorop. Bel of mail en wij nemen snel contact op.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line