Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Ict recht advocaat
Bel nu » 020 - 52 07 575

Wij bieden hulp bij het oplossen van ICT gerelateerde jurdidische zaken

Op zoek naar een ICT Recht advocaat?

Bij veel bedrijven worden er fouten gemaakt tijdens het implementeren van een nieuwe software. Het is daarom niet onverstandig om vooraf een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in ICT Recht. Wij helpen u graag om uw rechten veilig te stellen! Bij Fellinger Corporate Law kunt u terecht voor juridisch advies over ICT gerelateerde zaken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over ondernemingsrecht, contractrecht, arbeidsrecht en incasso recht. Ons advocatenkantoor is centraal gelegen en is gevestigd in Amsterdam Centrum. Wilt u meer informatie over onze diensten? Mail dan naar jfellinger@fclaw.nl om onze hulp in te zetten.

Méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening

Met méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening kunnen wij onze advocaten echte specialisten noemen die over veel kennis van de advocatuur beschikken. De advocaten van Fellinger Corporate Law hebben wekelijks een intern overleg waarin juridische zaken worden besproken. Dit zorgt ervoor dat u maximaal profiteert van alle aanwezige kennis binnen ons advocatenkantoor.

Wij bieden u:

  • een persoonlijke en snelle aanpak;
  • kennismaking in eigen bedrijf;
  • een scherpe prijs voor een goede kwaliteit;
  • vakmensen die nauwkeurig en structureel te werk gaan;

Wij helpen u graag

Bent u op zoek naar een ervaren ICT advocaat in Amsterdam? Wij geven u graag persoonlijk advies en hulp bij uw juridische zaken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Wij willen net als u de beste oplossing! Wilt u meer weten over de advocaten die werkzaam zijn bij Fellinger Corporate Law? Ga dan naar advocaten Fellinger Corporate Law om een goed beeld te krijgen van onze specialisten.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line