Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Incasso advocaat amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

Incasso advocaat Alkmaar

  • Duidelijk advies

  • Persoonlijke, snelle aanpak

  • Deskundige oplossing

  • Jarenlange ervaring

  • Juridische knowhow

Altijd zeker van professioneel juridisch advies

Zoekt u een incasso advocaat in Alkmaar? Wilt u geholpen worden door een professionele jurist die u op een duidelijke manier van dienst kan zijn? In dat geval kan Fellinger Corporate Law u uitstekend helpen.

Met de hoge standaard van dienstverlening die Fellinger Corporate Law bent u zeker van de beste hulp als u geassisteerd wilt worden met incasso. Wij kunnen u helpen als u met een incasso wanbetalers binnen probeert te krijgen of als u juist een onterechte incasso toegestuurd krijgt.

Fellinger Corporate Law streeft er naar uw juridische bedrijfsvoering in juiste banen te leiden. Hierbij is het doel om een optimale waarde te creëren in de onderneming die zijn aanwezigheid vanzelf duidelijk maakt. Door regelmatig op kantoor langs te komen zorgen wij er voor dat uw wensen zo goed mogelijk worden nageleefd. Zoekt u een incasso advocaat in Alkmaar neem dan gerust contact met ons op.

Als incasso advocaat kunnen wij u in Alkmaar uitstekend van dienst zijn

Fellinger Corporate Law zorgt als incasso advocaat dat u in Alkmaar geholpen wordt op een betrouwbare, klantvriendelijke manier. Dankzij onze nauwe samenwerking zorgen wij voor betrokkenheid met uw werk en beschikken wij over relevante kennis van uw onderneming.

Onze advocaat is sinds 1993 actief in het recht, met ervaring als bedrijfsjurist en toezichthouder in diverse functies en rechtsgebieden. Hierdoor is er de beschikking over een grote juridische knowhow die op een organische manier gekoppeld is aan strategisch advies en klankborden met een proactief optreden.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line