Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Incasso advocaat amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

Een incasso advocaat inschakelen in Amsterdam

Op zoek naar een incasso advocaat voor incasso no core no pay?

Dan bent u bij Fellinger Corporate Law bij het juiste adres! Krijgt u nog geld terug van uw debiteuren maar wordt er niet betaald ? Dan kunt u onze expertise inschakelen! Wij werken op basis van incasso no core no pay. Dit houdt in dat u geen risico loopt om geld te verliezen. U krijgt het volledige bedrag wat de debiteur u schuldig is op uw rekening. Ook krijgt u de kosten terug die u wellicht al heeft betaald aan een deurwaarder. Wacht niet langer op uw geld! Schakel onze hulp in door een mail te sturen naar jfellinger@fclaw.nl.

De beste hulp krijgt u van onze incasso advocaten

Ons advocatenbureau in Amsterdam heeft advocaten in dienst met meer dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening, hierdoor kunnen wij u goed helpen bij uw incasso. Twijfelt u over de overtuigingskracht van uw vorderingsbrieven? Wij helpen u graag om deze zo goed mogelijk te formuleren. De advocaten van Fellinger Corporate Law hebben ieder week een intern overleg waarin juridische zaken worden besproken. Hiedoor profeert u maximaal van alle kennis waarover onze incasso advocaten beschikken.

Fellinger Corporate Law biedt u:

  • een persoonlijke en snelle aanpak;
  • méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening;
  • vakmensen die nauwkeurig en structureel te werk gaan;
  • hulp met verschillende diensten met betrekking tot incasso;
  • incasso no cure no pay.

Wij staan voor u klaar

Onze incasso advocaten zijn gevestigd aan de Keizersgracht 62 in Amsterdam. Wij helpen u graag om uw geld terug te krijgen! Wilt u advies of meer informatie over onze werkwijze neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij willen voor u een goede en snelle oplossing. Wilt u meer informatie over de advocaten die werkzaam zijn bij Fellinger Corporate Law? Ga dan naar advocaten Fellinger Corporate Law om een goed beeld te krijgen van onze specialisten.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line