Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Advocatenkantoor amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

No cure no pay incasso advocaat in Amsterdam of Haarlem?

Fellinger Corporate Incasso uit Amsterdam stelt kwaliteit en bereikbaarheid voorop

Fellinger Corporate Incasso werkt als advocaat op no cure, no pay basis vanuit Amsterdam, ook voor uw bedrijf in Haarlem. Uw onbetwiste vorderingen die niet worden betaald vragen om onze succesvolle aanpak waarbij het vrijwel nooit tot een rechtszaak hoeft te komen door de duidelijke wijze van communiceren. U kunt ervan op aan dat onze persoonlijke, snelle aanpak gecombineerd met een hoge kwaliteit en een redelijke prijs leidt tot gegarandeerd succes. Zet uw vorderingen kracht bij en kijk op onze website voor de no cure, no pay mogelijkheden.

Hoe werkt uw advocaat met een no cure no pay incasso in Amsterdam en Haarlem?

Als u in de omgeving Amsterdam en Haarlem te maken heeft met debiteuren die achterblijven met betalen, schakelt u de no cure no pay incasso van onze advocaat in. Fellinger Corporate Incasso staat u bij met juridische knowhow en strategisch advies. De voordelen van Fellinger Corporate Incasso:

* onderdeel van gerenommeerd advocatenkantoor verhoogt urgentie van vorderingen

* debiteur heeft keuze tussen het betalen binnen 7 dagen of een dagvaarding

* wij werken snel, waardoor u snel uw incasso binnen heeft. Met een mogelijk dreigend faillissement een groot pluspunt

* geen risico van geldverspilling door no cure no pay basis

* extra service met modelbrieven die zakelijk en juridisch correct zijn geformuleerd

Bouw aan een sterke, gezonde klantrelatie met Fellinger Corporate Incasso

Wilt u uw debiteuren effectiever beheren en hun betalingsgedrag verbeteren? Voorkom problemen door onduidelijkheid en schakel Fellinger Corporate Incasso uit Amsterdam in. Zo bouwt u aan een sterke en gezonde klantrelatie. Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze no cure no pay incasso mogelijkheden.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line