Zoek  |  Sitemap  |  Print  |  English site  Vlag UK

Fellinger Corporate LawHome » Advocatenkantoor amsterdam
Bel nu » 020 - 52 07 575

Advocatenkantoor in de omgeving van Amsterdam

Heeft u rechtshulp nodig van een vakkundig advocaat in Amsterdam?

Bij Fellinger Corporate Law kunt u terecht voor juridisch advies over uw bedrijfsvoering. Ons advocatenkantoor is centraal gelegen en is gevestigd in Amsterdam Centrum. Wij kunnen u helpen bij het voeren van civiele juridische procedures, incassoprocedures en het opstellen en sluiten van contracten. Wilt u door onze advocaat geadviseerd en geholpen worden over zaken met betrekking tot arbeidsrecht, ondernemingsrecht of ICT recht? Dan kunt u terecht bij ons advocatenkantoor, gelegen in prachtig Amsterdam Centrum. Heeft u rechtshulp nodig en wilt u meer informatie over onze diensten? Mail dan naar jfellinger@fclaw.nl om onze hulp in te zetten.

Wij stellen een persoonlijke en snelle aanpak voorop

Met méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening kunnen wij onze advocaten echte specialisten noemen die over veel kennis van de advocatuur beschikken. De advocaten van Fellinger Corporate Law hebben wekelijks een intern overleg waarin juridische zaken worden besproken. Dit zorgt ervoor dat u maximaal profiteert van alle aanwezige kennis binnen het advocatenbureau.

Fellinger Corporate Law biedt u:

  • méér dan 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening;
  • een persoonlijke en snelle aanpak;
  • kennismaking in eigen bedrijf;
  • een scherpe prijs voor een goede kwaliteit;
  • vakmensen die nauwkeurig en structureel te werk gaan;
  • een professioneel advocatenkantoor in Amsterdam.

Wij komen graag langs bij uw bedrijf

Wij vinden het belangrijk om kennis met u te delen in uw eigen onderneming. Op deze manier denken wij u nog beter te kunnen helpen doordat we een goed beeld kunnen krijgen van uw bedrijf. Dus bent u op zoek naar een ervaren advocaat in Amsterdam? Wij geven u graag persoonlijk advies en hulp bij uw juridische zaken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Wij willen net als u een goede en snelle oplossing.


Interessant? Deel deze pagina

Fellinger Corporate Law

stelt kwaliteit en 

bereikbaarheid vooropNo cure no pay incasso

Fellinger Corporate Incasso incasseert uw onbetwiste vorderingen. Via ons plaatst u debiteuren meteen voor de keuze: binnen 7 dagen betalen of anders een dagvaarding voor de rechter. Zie www.fcincasso.nl

 

Kantonrechtersgrens naar EUR 25.000, Small Claims arrangement

Vanaf 1 juli 2011 zullen vorderingen tot EUR 25.000 door de kantonrechter worden behandeld. Dat betekent dat de lagere griffierecht tarieven van toepassing zijn. Bijkomend voordeel is dat u dan geen advocaat meer hoeft te hebben, u kunt dan zelf procederen. Als u echter wordt geconfronteerd met een tegenpartij die wel een advocaat inschakelt, kan het toch verstandig zijn om hiervoor toch een advocaat in te schakelen om onnodige schade te voorkomen. Fellinger Corporate Law heeft hiervoor een speciaal "Small claims" arrangement. Vraag hiernaar bij mr. J.H. Fellinger.

 

 

Foto Jop Fellinger 2.jpgKlik hier voor het

Curriculum vitæ van Jop Fellinger

 

 

 

 

 

 

 

Footer line